Accomodatie

Keuken en woonkamer

Ingerichte keuken met dubbele spoelbak, vaatwasser, ijskast met vriesvak, multifunctionele oven, inductie kookplaat en dampkap. Alle gebruiksaanwijzingen bevinden zich in de 2de schuif van de keuken.

Zijn aanwezig:

broodrooster, ruim voldoende kookpotten en pannen, mixer, snijmessen, bestek + steakbestek, ovenschotels, paninimaker, Britta waterkan, koffiezet, Dolce Gusto en waterkoker.

Servies en glazen allerlei.

Algemeen :

Er zijn gezelschapsspellen voor volwassenen en kinderen + boeken aanwezig.

Er is een reisbedje met donsdekentje, hoge kinderstoel + luierkussen en potje.  Ook kinderbekers, bordjes en bestek.

Alles wat in de keuken staat (zout, peper, koffie, suiker etc) mag gebruikt worden, we verwachten dat de huurder die het laatste van iets gebruikt aanvult.


De Badkamer

Ruime badkamer met inloopdouche, wastafel, WC en wasmachine + droogkast. Ook strijkijzer en strijkplank aanwezig (in de technische kast, resterende water steeds uit het strijkijzer gieten voor het wegzetten). Gebruiksaanwijzingen zitten in de kast in de badkamer. Steeds de pluizenfilter leegmaken na gebruik van de droogkast en het water uit het reservoir weggieten.

Er ligt een siliconen matje op de afloop van de douche om geurhinder bij langer niet gebruik te vermijden.  Gelieve dit er af te halen bij het douchen!

Er staan producten zoals shampoo, douchegel, bodymelk etc die vrij mogen gebruikt worden.  We verwachten van onze huurders dat wie het laatste verbruikt ook zorgt voor vervanging.

Slaapkamer 1

De slaapkamer heeft een dubbel bed van 160 cm en is voorzien van hoofdkussens en een dekbed.  Een matrasbeschermer ligt reeds op het bed en een reserve (men weet nooit) is in de kleerkast te vinden.  Boven de rolgordijntjes hangen verduisterende overgordijnen.  Dekbedovertrekken en onderlakens kunnen gehuurd worden (zie Praktische Informatie). Babybedje, hoge stoel, luierkussen, potje bevinden zich in de kleerkast. Graag alle kinderspullen terugzetten waar u ze genomen heeft.


Slaapkamer 2

Slaapkamer 2 heeft een zetelbed dat zich compleet uitvouwt tot een volwaardig bed van 150 cm.  Men kan het uitrekken :

  • zoals de zetel staat (zie foto)
  • of in de andere richting plaatsen, dan is er nog voldoende ruimte voor het babybed.

De zetel is heel gemakkelijk uit te trekken, het volstaat te trekken aan de voorkant.  Om hem terug in elkaar te zetten volstaat duwen (eerst een beetje helpen door zacht te heffen aan de scharnier).  Wanneer hij in elkaar geduwd is, lichtjes heffen tot men een klikje voelt.

De matrasbeschermer en donsdeken bevinden zich onder de zetel, in een hoes.  In een aparte hoes zitten de 2 hoofdkussens.

Het babybedje en matrasje bevinden zich in het bovenste deel van de kleerkast in slaapkamert 1.    Het luierkussen, de hoge stoel en het potje bevinden zich ook in de kast van slaapkamer 1.  Nogmaals, graag alles op de oorspronkelijke plaats terugzetten.

Er zijn kasten en mogelijkheid tot het hangen van kleding.